Wat klanten zeggen

In 3 woorden: creatief, snel en betrouwbaar. Het is heel prettig schakelen met Sylvia en je krijgt meer dan ze belooft. Ze heeft niet alleen een mooi logo ontwikkeld maar ook een heus huisstijl plan neergezet. Heerlijk als mensen zo meedenken in oplossingen. Als je kwaliteit en waar voor je geld wilt, kan ik iDeez absoluut aanraden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sylvia is een grafisch designer pur sang. Wij werken al een hele tijd samen, een opgewekte enthousiaste vakvrouw die durft ‘out of the box’ te denken.

 

iDeez is hip, eerlijk en snel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iDeez heeft voor Stichting Wishful Africa de hele huisstijl ontworpen. Logo, folders, evenement flyers, banner, spandoek en ga zo maar door. Het is een geweldige en snelle samenwerking. Goede ideeën, aanvullingen en mooie ontwerpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super snelle service en enorm creatief. Sylvia luistert naar haar klanten en weet de informatie die je haar geeft bijzonder goed om te zetten in beeld en sfeer. Erg blij met de huisstijl die ze voor me heeft gemaakt: super origineel en meer dan ik ooit had verwacht!

 

 

 

 

Monique van Nieuwenhuizen-Avoocaat, Cretio

Vanessa Spijkers, Salon Snooz...

Germa Kneepkens, Stichting Wishful Africa

Monique Slabbers, Novelty Management

over sylvia

Hey hallo! Welkom bij iDeez. Ben je op zoek naar een vormgever, illustrator, creatieve denker, beeldbewerker? Stop met zoeken.

 

Lees meer...

volg iDeez hier

contact

Sylvia Borghoff

Maasboulevard 155

5237 WP 's-Hertogenbosch

06 140 375 23

 

sylvia@ideez.eu

© 2016 Alle rechten voorbehouden iDeez

Voorwaarden