Wat klanten zeggen

Over WAY-Hotelredevelopers

WAY-Hotelredevelopers is een in 2017 gestart initiatief voor ondernemers in de hospitality branche, die zoeken naar nieuwe wegen voor hun organisatie. Wegen die leiden naar verbeteringen in bedrijfsvoering en continuïteit, wegen naar (her)financiering of misschien zelfs verkoop.

 

Uitdaging voor iDeez

WAY-Hotelredevelopers wilde zichzelf op de kaart zetten met dit unieke concept. De vraag aan iDeez; bedenk een handels-/merknaam en ontwikkel een website waardoor dit nieuwe initiatief zichtbaar en vindbaar wordt in zoekmachines. Een belangrijk speerpunt is het genereren van traffic naar dit onderscheidende concept middels een aansprekende, ingetogen en professionele  website die tevens kan dienen als digitale brochure voor relevante contacten van WAY-Hotelredevelopers.

 

Wat heeft iDeez voor ons gedaan?

Om tot deze doelen te komen is er een handels-/merknaam bedacht, een grafisch ontwerp voor de website ontworpen en huisstijl ontwikkeld. Met de nieuwe website en huisstijl ziet WAY-Hotelredevelopers er professioneel en representatief uit. De eerste stap voor deze organisatie is hiermee gezet op het gebied van online marketing.

 

We hebben in Sylvia een gecommitteerde, enthousiaste en gedreven vakspecialist als sparringpartner gehad. Zij heeft daadwerkelijk aan de wieg gestaan bij de lancering van een nieuw onderscheidend concept. Zonder haar vasthoudendheid was onze website nooit zo snel in de lucht gekomen. 24/7 was zij bereikbaar en geen vraag of aanpassing was haar te gek. We danken haar oprecht voor haar inzet in deze en kunnen haar elke MKB-ondernemer aanbevelen.

over sylvia

Hey hallo! Welkom bij iDeez. Ben je op zoek naar een vormgever, illustrator, creatieve denker, beeldbewerker? Stop met zoeken.

 

Lees meer...

volg iDeez hier

In 3 woorden: creatief, snel en betrouwbaar. Het is heel prettig schakelen met Sylvia en je krijgt meer dan ze belooft. Ze heeft niet alleen een mooi logo ontwikkeld maar ook een heus huisstijl plan neergezet. Heerlijk als mensen zo meedenken in oplossingen. Als je kwaliteit en waar voor je geld wilt, kan ik iDeez absoluut aanraden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sylvia is een grafisch designer pur sang. Wij werken al een hele tijd samen, een opgewekte enthousiaste vakvrouw die durft ‘out of the box’ te denken.

 

iDeez is hip, eerlijk en snel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iDeez heeft voor Stichting Wishful Africa de hele huisstijl ontworpen. Logo, folders, evenement flyers, banner, spandoek en ga zo maar door. Het is een geweldige en snelle samenwerking. Goede ideeën, aanvullingen en mooie ontwerpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super snelle service en enorm creatief. Sylvia luistert naar haar klanten en weet de informatie die je haar geeft bijzonder goed om te zetten in beeld en sfeer. Erg blij met de huisstijl die ze voor me heeft gemaakt: super origineel en meer dan ik ooit had verwacht!

 

 

 

 

Monique van Avoocaat, Cretio

Vanessa Spijkers, Salon Snooz...

Germa Kneepkens, Stichting Wishful Africa

Monique Slabbers, Novelty Management

contact

Sylvia Borghoff

Maasboulevard 155

5237 WP 's-Hertogenbosch

06 140 375 23

 

sylvia@ideez.eu

© 2016 Alle rechten voorbehouden iDeez

Voorwaarden

Privacyverklaring